Op 2 maart 2006 ging ik naar de Kamer van Koophandel om mijn bedrijf in te schrijven. Vandaag vier ik mijn 10-jarig jubileum, gezellig met een bos bloemen en tompoucen.

 

 

Onderwijs en ICT, dat is wat ik het komende half jaar ga combineren door het volgen van de minor 'Ed labs - Learning, Design and Technology' aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik kijk er naar uit om, samen met een team van medestudenten, ICT-rijke leerarrangementen te ontwerpen die aansluiten bij het onderwijs van de 21-ste eeuw.

 

>> Lees hier meer over de minor <<

 

Ik steeds meer onderwijs gerelateerd bezig ben? Nee, niet alleen door mijn studie aan de Pabo, maar juist ook op grafisch gebied!

 

Als vanzelf is mijn werk zich de afgelopen jaren meer en meer gaan richten op het onderwijs en kinderen. Samen met mijn naamgenoot Hilde Wolters, logopediste uit Hengelo, werkte ik aan een prachtige methode voor kinderen met spellingsproblemen en dyslexie, zie www.spellenmetspecht.nl.


En voor Wendy Caniels, leerkracht basisonderwijs, ontwierp ik een logo en website voor de nieuwe weg die zij insloeg als kindercoach, zie www.enjijkindercoaching.nl.